שאלה - האם ייתכנו תופעות לוואי / גמילה מתמשכות לאחר שימוש של כשנה וחצי בציפרלק

השאלה:
האם ייתכנו תופעות לוואי / גמילה מתמשכות לאחר שימוש של כשנה וחצי בציפרלקס במינון של 15 מ"ג ? לאחר ירידה הדרגתית והפסקה מוחלטת של התרופה אני עדיין חשה מידי פעם תחושות סחרור קלות ונימול באיזור הפנים. האם יש אפשרות לאיזושהי פגיעה קבועה כתוצאה מהשימוש


תשובה:

אכן נשמע שלתחושות הנימול והסחרחורת יש בהחלט קשר לירידה במינון,
ושיחלוף זמן מה, בד"כ עד מספר שבועות, עד להיעלמותם המוחלטת. אם לא
כך הדבר או אם נגרמת לך אי נוחות מרובה, כדאי לשוב ולהתייעץ עם
הרופא שלך.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!