שאלה - האם ציפראמיל פוגעת ביעילות הגלולה יסמין?

השאלה:
האם נטילת ציפראמיל גורמת לירידה באפקטיביות גלולות למניעת הריון מסוג יסמין? רופאת הנשים שלי לא יודעת את התשובה, רופאת המשפחה אומרת שכן, והרוקח בבית מרקחת לא יודע.


תשובה:


לא ידוע על תגובה בין-תרופתית בין ציפראמיל לגלולות למניעת הריון. ליתר בטחון הייתי מציעה לך להתייעץ גם עם פסיכיאטר.

בברכה,

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!