שאלה - מה גורם חריש של רירית הרחם

השאלה:
אני בת 41, לאחר 3 מחזורי IVF ללא הצלחה, וללא הריונות קודמים. בכל מחזור היו מעט הפריות, אבל ללא הריון וללא מוקפאים. בחודש האחרון עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ללא ממצאים לא תקינים, ואחריה בוצע חריש של רירית הרחם בהרדמה מלאה. מאז עברו יותר מ-3 שבועות ומ


תשובה:


חריש של רירית הרחם בעצם גורם לצמיחה "משופרת" של הרירית במחזור הבא, במטרה שתהיה עבה יותר ומוכנה יותר לקליטת עובר. איני יכולה לומר בוודאות מהי הסיבה לאיחור בווסת, אך יכול להיות כי הפרוצדורה עצמה גרמה לכך. אנא פני לרופא מטפל אם הווסת אינה מגיעה בעוד בימים הקרובים.

בהצלחה,

ד"ר קרן גלרון - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!