שאלה - האם סטרפטוקוק B וגינלי מפריע לכניסה להריון?

השאלה:
אני מנסה להיכנס להריון. בעקבות משטח וגינלי, התברר לי שיש לי סטרפטוקוק B וגינלי. האם זה יכול לפגוע בכניסה להריון?




תשובה:


סטרפטוקוק B במשטח וגינלי אינו מעכב כניסה להריון, אבל יש לטפל במצב על ידי אנטיביוטיקה במהלך ההריון. אני מצרפת תשובה שלי על שאלה דומה.

http://www.infomed.co.il/questions/q_122907_17.asp




רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ