שאלה - טיפולים קוסמטיים באזור העיניים בנוכחות גלאוקומה

השאלה:
אני בת 62. יש לי גלאוקומה, ואני מעוניינת בטיפול קוסמטי סביב העיניים. האם ניתוח עפעפיים, או לחלופין מילוי קמטים סביב העיניים, יכול לפגוע בעיניים?


תשובה:
לייעוץ חינם על ניתוחי עפעפיים לחצו כאן >>>

לא, גלאוקומה אינה התוויית נגד לביצוע טיפולים קוסמטיים בעיניים.

בהצלחה,

ד"ר עידו דידי פביאן - אינפומד




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!