שאלה - בעלי קיבל תרופה בשם ציקלוספורין, 250 מ"ג ליום, לטיפול במחלת כליה שאובחנ

השאלה:
בעלי קיבל תרופה בשם ציקלוספורין, 250 מ"ג ליום, לטיפול במחלת כליה שאובחנה אצלו. ברצוני לדעת האם תרופה זו יכולה לגרום ליתר לחץ דם?


תשובה:

כן . התרופה עשויה לגרום לכך, בעיקר לאחר השתלת כליה.

לקריאה נוספת:
http://www.rxlist.com/cgi/generic3/cyclosporine_ad.htm




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!