שאלה - האם ריטלין יכול לעכב את המחזור?

השאלה:
אני נוטלת ריטלין לצורך לימוד למבחנים באוניברסיטה. את התרופה אני נוטלת רק בימי המבחן עצמו, ולכן המינון נמוך, כ-8 כדורים בחודש. האם בשל נטילת התרופה יכול להיות עיכוב במחזור החודשי? יש לי איחור של 10 ימים ובבדיקות הריון שערכתי התוצאה היתה שלילית.


תשובה:


לא ידוע לי על קשר בין ריטלין לבין עיכוב במחזור החודשי. לחץ נפשי יכול בהחלט לגרום לשיבושים במחזור. אם טרם קיבלת את המחזור, אני מציעה שתגשי לייעוץ גינקולוגי או שתחזרי על בדיקת הריון.

בברכה,

ד"ר שירי אורי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!