שאלה - סחרחורות אחרי הפסקת ציפרלקס

השאלה:
לאחר כשנתיים של שימוש, הפסקתי בהדרגה לקחת את התרופה Cipralex. מאז שהפסקתי, אני חושב שזה קשור להפסקה, יש לי התקפות של סחרחורות, כל כרבע שעה. האם ידועה תופעה מסוג זה?




תשובה:


סחרחורת עשויה להיות תופעת לוואי של התרופה בזמן הנטילה. סחרחורות לאחר הפסקת השימוש אינה אחת מהתופעות הידועות שלה. אין זה הכרחי כי הסחרחורות הן תוצאה של הפסקת התרופה. אם הן נמשכות, אני מייעצת לך לגשת לבדיקת נוירולוג או רופא אף-אוזן-גרון בקופת החולים על מנת לשלול סיבה חמורה לסחרחורות.

בברכה,

ד"ר שירי אורי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל