שאלה - נטילת תכשירים טבעיים לחיזוק הפלורה הטבעית

השאלה:
קיבלתי את האנטיביוטיקה Roxithromycin 150 לטיפול בפצעים בעור. האם בנוסף לנטילתה מומלץ ליטול פלורה טבעית, או כל דבר אחר, לשם חיזוק הגוף?




תשובה:


אנטיביוטיקה בדרך כלל מחסלת גם את הפלורה הטבעית. את התכשירים הטבעיים לחיזוק הגוף מומלץ לצרוך באופן קבוע על מנת לחזק את הגוף ולמנוע את הצורך באנטיביוטיקה. באופן כללי התשובה היא כן, מומלץ לצרוך תכשירים מסוג זה לחיזוק הגוף.

בברכה,

ד"ר שירי אורי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ