שאלה - האם אדם שכבר סבל מדיכאון ילקה בו שוב?

השאלה:
האם אדם שכבר סבל מדיכאון ילקה בו שוב?




תשובה:

עבר של דיכאון אכן מגדיל את גורם הסיכון של אדם להיתקף שוב במחלה, אולם לא כל מי שהתאושש מדיכאון ילקה בו שוב. לעתים דיכאון מוצת על ידי אירוע מרכזי בחיים, מחלה, או שילוב של גורמים המיוחדים לחמקום ולזמן נתונים. קבלת הטיפול הנכון למשך פרק הזמן המתאים הוא חיוני להתאוששות ולמניעה או זיהוי של דיכאונות עתידיים.






רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ