שאלה - נטילת פרוביוטיקה יחד עם טיפול תרופתי להליקובקטר

השאלה:
האם לקיחת פרוביוטיקה בזמן הטיפול התרופתי בהליקובקטר פילורי יכולה להזיק לחיסול החיידק ולפגוע בטיפול? להיפך, ככל הידוע לפי שני מאמרים שפורסמו בספרות הרפואית, האחד על מחקר בחיות מעבדה והשני (מאמר מקוריאה שפורסם בשנת 2007) בבני אדם, כמה זנים של חיידקי


תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!