שאלה - אני סובל מחיידק הליקובקטר פילורי מזה 4 חודשים. אני לאחר טיפול "משולש" וה

השאלה:
אני סובל מחיידק הליקובקטר פילורי מזה 4 חודשים. אני לאחר טיפול "משולש" והחיידק עדין קיים. במידה וטיפול תרופתי לא משמיד אותו, האם יש ניתוח שיאפשר זאת?




תשובה:
ישנם מספר סוגי טיפולים לחיידק הליקובקטר. אם לא עזר אחד מהם, ניתן
לנסות אחר. אין ניתוח שיעזור לזה.





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
ד"ר ראובן בן-טובים ד"ר ראובן בן-טובים
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ