שאלה - התיתכן השמנה אחרי כריתת התוספתן?

השאלה:
האם תיתכן השמנה כתוצאה מניתוח אפנדיציט? הייתי ילדה ממש קטנה ורישומי הגדילה מראים שינוי משמעותי לאחר הניתוח. אני בת 14. השמנה לאחר ניתוח לכריתת תוספתן אינה מוכרת, אלא אם כן כילדה, פונקת בהרבה ממתקים. בברכה ד"ר נחום ורבין


תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!