שאלה - כאבי ראש בעת נטילת אלטרוקסין

השאלה:
אני נוטלת תרופה לבלוטת התריס. בבדיקות ה- TSH היה 6.2, וכעת, חודשיים לאחר נטילת 50 מ"ג, ירדו הערכים. אבל מאז נטילת התרופה, ואני לא יודעת אם יש לזה קשר לתקופה, אני סובלת מכאב ראש עמום משעות הצהריים, כאב שלא מרפה עד שאני לוקחת משכך כאבים כאשר זה כ


תשובה:


כאבי ראש אינה תופעת לוואי ידועה של אלטרוקסין. במידה והכאב נמשך, פני לבדיקת נוירולוג במסגרת קופת חולים.

בברכה,

ד"ר שירי אורי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!