שאלה - כאבי בטן אחרי טיפול בהליקובקטר פילורי

השאלה:
אני בן 36. עקב כאבים קלים ברום הבטן הופניתי לבדיקת נוכחות החיידק הליקובקטר, והתוצאה היתה חיובית. קיבלתי מרופא המשפחה את הטיפול המשולש. כעת, עשרה ימים לאחר סיום הטיפול, אני מרגיש שיפור מסוים, אך לא במאה אחוז. האם זה מעיד כי החיידק לא הוכחד, או שיש תקו




תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל