שאלה - אני נימצא כרגע בטיפול תרופתי אנטי דיכאוני-חרדתי שהוא אפקסור 150 ולוסטראל

השאלה:
אני נימצא כרגע בטיפול תרופתי אנטי דיכאוני-חרדתי שהוא אפקסור 150 ולוסטראל רבע כדור, העניין הוא שלאפקסור לבד אני מגיב טוב, אך עדיין יש סימני דיכאון חרדה ומתחים, לכן אני זקוק לעוד תרופה במינון נמוך כדי לאזן את המצב. למשך שבוע נטלתי לוסטראל וחל שינו




תשובה:

תופעות הלוואי שציינת עשויות אכן להיגרם מהוספת הלוסטראל, אלא
שבדרך כלל התופעות חולפות עם המשך השימוש.

לגבי החלפת הלוסטראל והתחלת בונסרין - מומלץ להתייעץ עם פסיכיאטר
לגבי תוספת שתתגבר את האפקט האנטי-דיכאוני של האפקסור (ונלאפאקסין),
ויש לעשות את המעברים בין התרופות בהדרגה ותחת השגחה רפואית.





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
ד"ר יהודה וייס ד"ר יהודה וייס
מומחה ברפואת עיניים, טיפול בכל מחלות... קרא עוד
ד"ר ראובן בן-טובים ד"ר ראובן בן-טובים
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ