שאלה - האם מותר לקחת פוסטינור כאשר מיניקים?

השאלה:
ילדתי לפני 3 חודשים. משתמשת באמצעים למניעת הריון. אני מיניקה ולכן איני מקבלת מחזור. בעלי ואני נמנעים מהריון בדרך טבעית, אך בפעם האחרונה אני חוששת שנכנסתי להריון. האם אני יכולה ליטול את הגלולה פוסטינור New? האם זה יזיק להנקה? והאם בכלל יש סיכוי שאני


תשובה:


בזמן הנקה אסור לקחת פוסטינור. למרות שכניסה להריון בזמן הנקה אינה שכיחה, היא בכל זאת יכולה להתרחש. בצעי, ליתר ביטחון, בדיקת הריון בעוד כשבועיים שלושה.

בברכה,

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!