שאלה - האם יש סכנה כלשהי בנטילת כדורי טרבינאפין (לאמיזיל) ? האם ניתן לקחת את הק

השאלה:
האם יש סכנה כלשהי בנטילת כדורי טרבינאפין (לאמיזיל) ? האם ניתן לקחת את הקרם במקום את הכדורים, והאם יש לו אותה השפעה ?


תשובה:
על הסיכונים, האזהרות ותופעות הלוואי שבנטילת טרבינאפין ראה בדף
התרופה אודות טרבינאפין באתר זה.

הקרם מיועד בדרך כלל לזיהומים פיטרייתיים בעור שהם קלים ומקומיים.
הכדורים מיועדים לזיהומי עור רציניים יותר ולפטרת בציפורניים, וגם
לזיהומים סיסטמיים (במערכות הגוף השונות). הטיפול בכדורים משפיע
בדרך- כלל מהר יותר מהטיפול בקרם.

אין להחליף את הכדורים בקרם, אלא בהוראת הרופא ועל-פי הבחנתו.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!