שאלה - אפשרות של ביוץ בזמן נידה

השאלה:
אני שומרת נידה ומנסה כבר חצי שנה להיכנס להריון (שיהיה הריוני השני). אם לא אצליח החודש, בעוד שבוע וחצי אקבל מחזור בתאריך משוער של יציאה לבית מלון, ורציתי לשאול אם אוכל לקחת גלולות מהיום כדי לעכב את המחזור קצת, ואם זה לא יזיק לתחילת הריון אם כבר החל.




תשובה:


ממש לא מומלץ ליטול גלולות למניעת הריון בתחילת ההריון, הדבר יכול לגרום נזק לעובר ואף להביא להפלה. אם לא תיכנסי להריון בחודשים הקרובים, כדאי לבדוק אם הביוץ מתרחש בזמן הנידה. אם המחזור שלך קצר - זה ייתכן. ניתן לטפל בתופעה.

ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
ד"ר ניר נתנזון ד"ר ניר נתנזון
ד"ר גבריאל גרינברג ד"ר גבריאל גרינברג
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ