שאלה - השתמשתי בגיל 15-16 בתרופה רואקוטן לטיפול באקנה. האם יכולה להיווצר פגיעה

השאלה:
השתמשתי בגיל 15-16 בתרופה רואקוטן לטיפול באקנה. האם יכולה להיווצר פגיעה ברחם כתוצאה מטיפול זה?


תשובה:

לא. השימוש ברואקוטן אסור בהריון מחשש למומים בעובר אך אין לו
השפעות על מבנה הרחם.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!