שאלה - נטילת גלולות למניעת הריון לשם דחיית הווסת

השאלה:
האם ניתן ליטול גלולות למניעת הריון כשבועיים לאחר תחילת הווסת, לא על מנת למנוע הריון אלא על מנת לדחות את מועד הווסת הבאה בכמה שבועות? יש לי התקן תוך רחמי. האם צפויים דימומים במהלך נטילת הגלולות? האם התרופה אלטרוקסין אותה שאני לוקחת לאיזון פעילות בלוטת


תשובה:


לא ניתן לקחת גלולות למניעת הריון רק בשביל מטרה זו. זה יגרום לך לשיבושים במחזור. כמו כן, גם ההתקן מפריש הורמונים, כך שסתם תעמיסי על הגוף שלך הרבה הורמונים. אלטרוקסין לא אמורה לגרום לשינויים במחזור החודשי.

בברכה,

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!