שאלה - דימום אחרי טיפול לסגירת טחורים

השאלה:
לפני מספר ימים עברתי טיפול לסגירת טחורים בשיטת HAL - Hemorrhoidal artery Ligation - Doppler-guided. מצבי לא השתפר, הדימום ממשיך. פניתי לרופא המטפל ונמסר לי כי אלו שאריות, ושאתן צ'אנס לניתוח לעבוד. רציתי את דעתכם בנושא. האם ייתכן כי הניתוח לא הצליח? ה




תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
ד"ר ניר נתנזון ד"ר ניר נתנזון
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ