שאלה - קוליטיס בעבר נטלתי סטרואידים במינון נמוך כעשר שנים עקב אולצרטיבית. כעת

השאלה:
קוליטיס בעבר נטלתי סטרואידים במינון נמוך כעשר שנים עקב אולצרטיבית. כעת עברתי לאימוראן ובגלל זה ירדתי כעשרים וחמישה ק"ג במשקל (עודף שנוצר בגלל הסטרואידים). כעת אני עומדת להתחתן ורציתי לדעת אם הסטרואידים, או הירידה המשמעותית במשקל, עלולים לפגוע בפ


תשובה:
לא אמורה להיות בעיית פוריות בגלל הסטרואידים, אבל אסור לקחת
אימוראן בהריון. אנא פני לרופא המטפל ולרופא נשים להמשך טיפול
ותכנון ההריון, כי המקרה שלך מורכב ודורש גישה מיוחדת ומעקב.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!