שאלה - פריחה לאחר נטילת אספירין

השאלה:
חזרתי מטיסה מאוסטרליה, ולפי המלצת רופא המשפחה לקחתי יומיים לפני מהלך החזרה ויומיים אחרי החזרה כדור מיקרופירין 100 אחד. ביום למחרת סיום לקיחת הכדורים הופיעה אצלי פריחה בכל הגוף. האם יש קשר לכדורים או לטיסה ?


תשובה:

מיקרופירין (אספירין) יכול לגרום לתגובה אלרגית שמאופיינת בין השאר בפריחה. אבל, פריחה יכולה להיגרם מסיבות רבות, כולל מחלות נגיפיות, חיידקיות ואלרגיה מסיבות אחרות. לכן, מומלץ להיבדק על ידי רופא שישפוך אור על הבעיה.

בברכה

דר' איציק לוי
מומחה בפנימית ובמחלות זיהומיות





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!