שאלה - אני נוטלת את התרופה ציפרלקס כבר כחודשיים, אך אין כל שיפור במצבי (דיכאון,

השאלה:
אני נוטלת את התרופה ציפרלקס כבר כחודשיים, אך אין כל שיפור במצבי (דיכאון, חרדות וחוסר ריכוז). האם מומלץ במקרה כזה להעלות מינון (אני נוטלת כדור אחד - של 10 מג) או להחליף תרופה ? בנוסף - האם ייתכן שהתרופה מגבירה בעיות ריכוז, והאם העלאת המינון עלולה


תשובה:

אם לאחר חודשיים אין כל שיפור, יש בהחלט לשקול העלאת מינון התרופה
או החלפתה, וזאת יש לעשות בעזרת פסיכיאטר.

אי שקט וחוסר ריכוז הם חלק מתסמיני דיכאון, כך שייתכן שזה מקורם,
אם כי ישנם דיווחים שהתרופה ציפרלקס עשויה לגרום לאי שקט במקרים
מסוימים.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!