שאלה - סבלתי לפני מספר חודשים מכאבי בטן חזקים ביותר ללא סיבה נראית לעין, וללא ת

השאלה:
סבלתי לפני מספר חודשים מכאבי בטן חזקים ביותר ללא סיבה נראית
לעין, וללא תופעות לוואי נוספות כגון הקאות ושלשולים. חברה המליצה
על כדור בשם גסטרו מאחר ונרתעתי מבדיקות פולשניות , והוא אומנם עזר
לי מאוד. הכאבים חלפו, אך מידי פעם אני מרגישה מעין תחושה של כאב
ומייד בולעת כדור גסטרו והתחושה חולפת מייד.
שאלתי: האם להמשיך בטיפול עצמי זה?




תשובה:

כדור גסטרו הוא כדור נוגד חומצה שיעיל במספר מצבים - כמו ריפלוקס,
חזרת תוכן קיבה לושט, עודף חומציות, דלקת של הקיבה והוושט, כיב פפטי
ועוד.

רפואה נכונה, לדעתנו, היא רפואה שתחילה מאבחנת ואז מטפלת בהתאם,
וישנן מספר בדיקות שכדאי לעשותן בטרם מסתפקים בטיפול מסוג זה או
אחר, על כן מומלץ לפנות למומחה לגסטרואנטרולוגיה ולהיבדק.





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ