שאלה - התקן תוך-רחמי להפסקת דימום

השאלה:
אני בת 22, 3 חודשים אחרי לידה, ונוטלת כדורי סרזט. הדימום לא פסק לי מאז הלידה. ביצעתי בדיקה לאחר לידה והכל תקין, זאת אומרת הדימום מהכדורים. אם יותקן לי התקן תוך-רחמי, האם הדימום ייפסק? האם זה באמת טוב?


תשובה:


התקן תוך-רחמי יכול להפסיק את הדימום, אבל עדיין יכולים להיות דימומים לא סדירים. האם את מיניקה? אם את לא מיניקה, את יכולה לקחת גלולות משולבות למניעת הריון. אילו אמצעי מניעה לקחת לפני ההריון? האם היו דימומים לא סדירים לפניו? התייעצי עם הרופא המטפל לגבי האופציה הטובה בשבילך. בלי כל הפרטים אינני יכולה להמליץ על שיטה זו או אחרת.

בברכה,

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!