שאלה - ברצוני לדעת האם ישנו סיכון כלשהו בהטסת תינוק בו 4 חודשים ?

השאלה:
ברצוני לדעת האם ישנו סיכון כלשהו בהטסת תינוק בו 4 חודשים ?


תשובה:
ככל הידוע לנו אין כל סכנה בהטסת תינוק בגיל הרך. תינוקות טסים החל
מגיל שבוע שבועיים ולא נצפתה שום הפרעה במצב בריאותם עקב כך.

טיסה נעימה

[10/05/2001]




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!