שאלה - חשש מהריון בגלל הרפס בהריון קודם

השאלה:
ילדתי את בני בניתוח קיסרי מפני שהיה לי הרפס באיבר המין (זה היה לפני 3 שנים). עכשיו אני שוקלת להיכנס להריון, אבל חוששת מהופעת ההרפס שוב. מה הסיכוי להופעה חוזרת של ההרפס? האם הוא מופיע רק בתקופת ההריון? 


תשובה:

 
קשה לענות לך, אבל זו לא סיבה לא להיכנס להריון. אם ההרפס יחזור, אפשר יהיה לטפל בו.

ד"ר משה ארוך - רופא משפחה ומתמחה ברפואת ספורט





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!