שאלה - האם תרופת האיי. זי. טי. תפגע בעובר שלי?

השאלה:
האם תרופת האיי. זי. טי. תפגע בעובר שלי?


תשובה:

נוטים לחשוב כי תרופת האיי. זי. טי. אינה גורמת להופעתם של פגמים מולדים בעובר במהלך היריון . אולם, אין אדם אשר יוכל לומר בוודאות כיצד תשפיע תרופת האיי. זי. טי. על התינוק בשלבים מאוחרים יותר של חייו. התרופה אינה נמצאת בשימוש זמן רב מספיק בקרב נשים הרות על מנת לדעת מה קורה אצל ילדים אלה כאשר הם מתבגרים. שוחחי עם הרופא המטפל בך לגבי היתרונות והחסרונות של נטילת תרופת האיי. זי. טי.






רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!