שאלה - האם יש נזק בטיפול תכוף אצל שיננית

השאלה:
האם טיפול תכוף אצל שיננית (כל שלושה חודשים) עלול לגרום נזק לשיניים? ובמקרה שלי: אני מעשנת 40 שנה, ובשנים האחרונות גם מרבה בשתיית תה. כל השנים ראיתי שיננית בקצב של בערך פעם בשנתיים, עד שלפני כשנתיים הגעתי לרופא השיניים הנוכחי שלי, שהמליץ שכל 3 חודשים אעבור טיפול אצל שיננית.
וזה מה שעשיתי.
לאחרונה גיליתי שהשיניים שלי יותר צהובות מתמיד וגם הופיעו עליהן כתמים חומים, כנראה מהתה, שלא היו שם קודם. עכשיו אני באמת זקוקה לשיננית שתוריד אותם. האם יכול להיות שהטיפול השינני התכוף, שכולל גם צחצוח, גרם לכך?


תשובה:

טיפול שיננית תכוף אינו מסב כל נזק, בטח שלא הכתמה מוגברת.

בברכה,
ד"ר מיכאל אבא - רופא שיניים





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!