//

שאלה - האם התרופה סאלזופירין יכולה לגרום ללופוס ?

השאלה:
האם יתכן שלקיחה ממושכת של SALAZOPYRINE EN עבור מחלת קוליטיס אולסרוזה יכולה לגרום למחלת הלופוס ?
אני לוקחת את התרופה הזו משנת 1986.
בבדיקות דם ANA ו - ANTI DNA יוצאים חיוביים ?


תשובה:

תוארו מקרים נדירים בהם נטילת SALAZOPYRINE גרמה לתסמונת דמוית לופוס, בלי קשר למשך נטילת התרופה.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!