שאלה - השפעת הליכה על טחורים

השאלה:
רציתי לשאול אם הליכה מזיקה/מועילה לטחורים.




תשובה:

טחורים הם ורידים תפוחים שפרצו מעבר לפי הטבעת מסיבות שונות. הליכה במצב של טחורים בולטים מאד עלולה לגרום גירוי מקומי וכאב.

מצד שני הליכה יכולה לשפר את מצב שרירי האגן והבטן ולשפר ולמנוע את החזרה של התופעה. כך שלא הייתי ממליץ להפסיק ללכת אלא לטפל מקומי עם משחות ונרות, להיבדק על ידי רופא כירורג ולהימנע מעצירות.

בברכה
ד"ר משה ארוך - רופא משפחה





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב
ד"ר ראובן בן-טובים ד"ר ראובן בן-טובים
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ