שאלה - שימוש ברסיטל לטיפול בחוסר ביטחון

השאלה:
אני בחור בן 29 שסובל מחוסר ביטחון מוחלט. תמיד השני נראה יותר טוב ממני ומצליחן יותר ממני. סיפרתי את הבעיה לרופאת משפחה. בין היתר סיפרתי לה שיש לי פחדים לפעמים, ומייד בלי בעיות היא נתנה לי מרשם של רסיטל. רציתי לדעת קצת על התרופה, ואם בכלל לקחת אותה.



תשובה:
לפי מה שאתה מתאר, נשמע שכדאי לך מאוד לנסות את הטיפול ברסיטל, שכן הוא עשוי להביא לשיפור משמעותי בהרגשתך.
תחילת ההשפעה של התרופה היא רק כעבור כ- 3 שבועות, ולכן אל תתייאש אם לא יחול שיפור קודם לכן.

תוכל לקרוא על הרסיטל באינפומד, בכתובת הבאה:
http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=293

כמו כן, תוכל לקרוא שאלות שנשאלו בעבר בנוגע לתרופה, ואולי יוכלו להסיר חלק מחששותיך.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!