שאלה - חרדות ופחדים עם שימוש בציפרלקס

השאלה:
אני נוטל ציפרלקס כבר חודש , ומרגיש חוסר שקט .. (חרדות ופחדים ). האם עליי להמתין עוד ולראות אם התרופה תשפיע ?
או שעלי להפסיק טיפול בתרופה כי כנראה אינה מתאימה לי ?


תשובה:

התרופה ציפרלקס אמורה להשפיע תוך חודש.

בשלבים הראשונים של הטיפול היא עשויה לגרום לחוסר שקט, אולם זה בדרך כלל חולף.
עליך לפנות אל הפסיכיאטר שרשם לך את התרופה, כדי לברר אם החרדות הן חלק מהבעיה הבסיסית שלך, או שמדובר בתופעת לוואי של התרופה.

אם מדובר בחלק מן המחלה - ניתן להעלות את מינון הציפרלקס.
אם הרושם הוא שהחרדות נגרמות מן התרופה - כדאי יהיה להחליף טיפול.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!