שאלה - כאבים ודימום אחרי גרידה

השאלה:
לפני כשבועיים הייתה לי הפלה בשבוע ה-16 להריון, שנעשתה באמצעות גרידה ובהרדמה מלאה. עדיין יש לי כאבים ודימום קל בבטן התחתונה. האם תופעה זו רגילה או שעלי לפנות לרופא?




תשובה:


לאחר גרידה יכולים להיות דימום וגם כאבים בבטן התחתונה. אבל מכיוון שאת אומרת שזה נמשך כבר שבועיים, הייתי מציעה לך להתקשר לגינקולוג שלך או לגשת אליו לבדיקה נוספת.

בברכה,

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל