שאלה - שימוש ברואקוטן בזמן המחזור החודשי

השאלה:
רציתי לשאול האם אפשר לקחת רואקוטן בזמן המחזור או שצריך להפסיק ליטול את התרופה למספר ימים?



תשובה:
למיטב ידיעתי ולאחר שעברתי על המידע על רואקוטן, אין סיבה להפסיק ליטול את התרופה בזמן המחזור.

אני חוזרת ומדגישה את חשיבות השימוש באמצעי מניעה, אם הינך פעילה מינית, כיוון שהתרופה יכולה לגרום לנזק משמעותי לעובר, אם נלקחת בזמן הריון. ידוע שרואקוטן יכול להפחית יעילות של גלולות למניעת הריון ולכן מומלץ להשתמש במקביל באמצעי מניעה נוסף כמו קונדום.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!