שאלה - ירידה בלחץ הדם אחרי נטילת סיאליס

השאלה:
אני בן 65, לוקח כדור אחד ביום של אוקסאר פלוס. אני חולה סוכרת, מאוזן על ידי דיאטה + הליכה. לחץ הדם שלי הוא בממוצע 65\115. לפני מספר ימים לקחתי כדור cialis 20 מ"ג. לאחר מספר שעות הרגשתי סחרחורת וראיתי כוכבים, עמדתי להתעלף, נשכבתי, מדדתי את לחץ


תשובה:


מדובר באיזון עדין. שילוב התרופות הזה יכול לגרום לנפילה בלחץ הדם כפי שקרה לך. עליך למדוד את לחץ הדם לפני נטילת סיאליס או ויאגרה, וכן להשתמש במינון הנמוך ביותר שיש, עד שתלמד את השפעת הכדור עליך. לפני שחושבים על שינוי אחר בתרופות, הייתי מנסה קודם כל לקחת את המינון הכי קטן של סיאליס ורואה מה קורה.

להלן קישור למידע רלוונטי נוסף מתוך האתר:

http://www.infomed.co.il/questions/q_102905_2.htm




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!