שאלה - החלפה של פקסט בציפרלקס לסובל מ- OCD .

השאלה:
אני נוטל Paxxet במשך תקופה די ארוכה לטיפול ב- OCD (מחשבות טורדניות). לאחר תקופת טיפול מופיעים כאבי ראש. בהורדת המינון זה חולף, אך התסמינים חוזרים. הוסבר ע"י הרופא שסביר מאוד שזו תופעת לוואי של התרופה. הומלץ להחליף ל-Cipralex שיש לו פחות תופעות לוואי. ברצוני לדעת אם אכן תרופה זו מתאימה לטיפול ב- OCD.


תשובה:

בהחלט.
ציפרלקס היא אחת התרופות בהן ניתן לטפל ב-OCD , והיא גורמת לפחות תופעות לוואי.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!