שאלה - המנגיומה בכבד שגדלה בסנטימטר

השאלה:
יש לי המנגיומה בכבד שלפני חצי שנה הייתה 4 סמ, כיום גודלה 5 סמ. מה הסיכוי שזו אכן המנגיומה ולא סרטן או גרורות, והאם ניתן לאבחן ב MRI ?


תשובה:

אכן מדובר בממצא גדול, שכנראה גדל. עדיין ייתכן מאוד שמדובר בהמנגיומה שפירה, אולם ניתן לאמת בוודאות את האבחנה שמדובר בהמנגיומה ב MRI עם הזרקת גדוליניום.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!