שאלה - צריבה בעין בעת נטילת סטרונאז

השאלה:
אני בן 39. בהמלצת רופא אלרגיה אני נוטל תרסיס סטרונאז נגד אלרגיה למשך 14 יום, עקב כך שחודש אני עם אף סתום ומתקשה לנשום. המינון הוא 2 טיפות לכל נחיר. הבעיה היא שזה גורם לי לצריבה חזקה בעין שמאל. האם אלו תופעות שיפסיקו כאשר הטיפול יסתיים?, דיברתי עם רוקחת מקופת חולים שאמרה שאפשר להוריד את המינון לטיפה אחת ביום לכל נחיר במקום 2 כרגע. האם זה מסוכן?




תשובה:


בדרך כלל אין תופעות לוואי עם התכשיר. אני מניחה שזה יעבור עם תום השימוש, אבל השאלה היא אם אתה יכול לסבול את התופעה עד אז. להוריד את המינון ולראות אם יש שיפור זה רעיון טוב. אם התופעה ממשיכה, רצוי שתפנה לרופא המטפל.

ד"ר שירי אורי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
ד"ר ראובן בן-טובים ד"ר ראובן בן-טובים
פרופ' יהודה סקורניק פרופ' יהודה סקורניק
מומחה לכירורגיה קרא עוד
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ