שאלה - האם התקפי חרדה מסוכנים?

השאלה:
אני בן 53. האם התקפי חרדה שדומים להתקף לב יכולים לגרום למוות למרות שאני מטופל?




תשובה:


התקפי החרדה עצמם, מפחידים וגורמי מצוקה ככל שיהיו, אינם מסוכנים ואינם יכולים לגרום למוות. עם זאת, בגילך, מומלץ שבמקביל לטיפול הפסיכיאטרי או הפסיכולוגי, תעבור בירור בסיסי של מצב הלב דרך רופא המשפחה, על מנת לשלול את קיומה של בעיה רפואית גופנית.

בברכה,

ד"ר איילת אביטל-מגן - פסיכיאטרית





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
ד"ר גבריאל גרינברג ד"ר גבריאל גרינברג
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ