שאלה - הפרשות מהנרתיק שאינן מלוות בסימפטומים

השאלה:
אני מנסה להרות. לאחר ימי הביוץ (לפי מחשבון הפוריות) היתה לי הפרשה צהובה ללא גרד או כאבים. האם הדבר אומר משהו על קליטת ההריון או על הביוץ?


תשובה:


הפרשות "תמימות" שאינן מלוות בגרד, כאבים או סימפטומים אחרים הן נורמליות, ולרוב נובעות מהשינויים הההורמונליים המחזוריים המתרחשים במשך החודש. יש שינוי כלשהו בטיב ההפרשה סביב הביוץ, אך אין בכך זה כדי להעיד או לשלול כניסה להריון. אני ממליצה להמשיך בנסיונות, ולערוך בדיקת שתן ביתית לאחר האיחור המיוחל בדימום הווסתי.

שיהיה בהצלחה!

ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!