שאלה - כאבים או דימום אחרי נטילת פוסטינור

השאלה:
לפני כשבוע נטלתי גלולת פוסטינור 12 שעות לאחר מגע מיני לא מוגן. זה מספר ימים אני חשה לסירוגין בכאבים בצד הימני של הבטן. האם יתכן כאב כזה כתופעת לוואי של התרופה, או שעלי לבדוק אפשרויות אחרות בנוגע לכאב? לצערי, זרקתי את העלון המצורף, לכן אינני יכולה לבדוק את תופעות הלוואי האפשריות.


תשובה:


לאחר שימוש בפוסטינור יכולים להיות כאבים, וברוב המקרים מופיע דימום הדומה למחזור. תוכלי לקרוא עוד באינדקס התרופות של אינפומד:

http://www.infomed.co.il/drug4.asp?dID=443




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!