שאלה - שיעור יתר ופצעונים עם נטילת גלולות למניעת הריון

השאלה:
לאחר שהחלפתי גלולות ממליאן לפמינט החלו להופיע לי פצעונים ושיער בגוף ובפנים. 7 חודשים הייתי בלי גלולות והמצב החמיר. הייתי אצל כל הרופאים, ומבחינתם אני בריאה. התחלתי לקחת דיאנה, ושאלתי היא, האם הגלולה הזו תגרום לדילול בשיער בפנים, כלומר תגרום לו להיות יותר עדין ופחות כהה? האם זה גם יעלים לי את הפצעונים לחלוטין?




תשובה:


שינוי הגלולה בהחלט יכול להפחית את שיעור היתר בפניך, כמו גם את הפצעונים. חשוב רק שתדעי שהשינוי אינו מיידי, וייקח קצת זמן עד שגופך יתאזן מבחינה הורמונלית, והתגובה תיראה בפניך.

אל תתייאשי, ייתכן שהרופאים טוענים שאת בריאה כיוון ששללו כל פתולוגיה או בעיות הורמונליות שעשויות לגרום לתופעות שציינת.

תוכלי למצוא מידע נוסף בנושא על ידי שימוש במנגנון החיפוש של אינפומד.

בהצלחה

ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
ד"ר ראובן בן-טובים ד"ר ראובן בן-טובים
פרופ' יהודה סקורניק פרופ' יהודה סקורניק
מומחה לכירורגיה קרא עוד
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ