שאלה - הפרעות במחזור כתוצאה משימוש לא סדיר בגלולות

השאלה:
נטלתי שתי גלולות למניעת הריון ולאחריהן הפסקתי לקחת גלולות. כעבור כמה ימים הופיע דימום, וכרגע 29 יום מתחילת לקיחת הגלולות, עדיין לא קבלתי מחזור. האם הפסקת הגלולות והדימום באמצע משבשים הופעת המחזור הבא?




תשובה:

בהחלט יכול להיות שנטילת גלולות והפסקתן שיבשו מעט את הווסת. היות ונטלת 2 בלבד, אני מניחה שההתאוששות תהיה מהירה והווסתות ישובו להיות סדירות.





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
ד"ר ירחמיאל ברבר ד"ר ירחמיאל ברבר
מטפל מגיל 18 ואילך כולל הגיל השלישי, פסיכיאטר של... קרא עוד

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ