דלג לתוכן

אני מטופלת באספירין 100 מיליגרם ליום עקב היצרות של הקרוטיס. לפני מספר ח

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/03/2004
1 דקות קריאה

שאלה:

אני מטופלת באספירין 100 מיליגרם ליום עקב היצרות של הקרוטיס. לפני מספר חודשים קראתי שהשימוש באספירין ואומגה 3 מסוכן . לכן הפסקתי לקחת את האומגה 3. שאלתי: האם ההנחה הזו מבוססת, ואבקש הסבר.

תשובה:

השמועה נכונה ככל הנראה. אומגה 3 עשוי להגביר את השפעת האספירין ולהגדיל את הסיכון לדימום. אי לכך, עקב היעדר מחקרים מבוססים וספרות, ממליצים שלא לצרוך תוסף אומגה 3 אלא להתבסס על אכילת מוצרים המכילים אותו, כמו דגים ושעועית. לפרטים נוספים http://www.cancer.org/docroot/ETO/content/ETO_5_3X_Omega-3_Fatty_Acids.asp?sitearea=ETO
רופאים בתחום
ד"ר יניב אבנר
ד"ר יניב אבנר אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר אלכסיי בונין
ד"ר אלכסיי בונין אורתופדיה
 curesponse .
curesponse . אחר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו