מה לעשות כדי להגדיל את הסיכוי להיכנס להריון ? אנחנו מנסים כ- 4 חודשים, וה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/08/2003
1 דקות קריאה
שאלה:

מה לעשות כדי להגדיל את הסיכוי להיכנס להריון ? אנחנו מנסים כ- 4 חודשים, והווסת שלי מתחיל לאט בחודש / חודשיים אחרונים ואחרי מספר ימים נהיה רגיל, האם זה מעיד על משהו ?

תשובה:
עקרונית כניסה להריון בזוג בריא יכולה לקחת עד שנה, ורק לאחריה מתחילים בד"כ בירור פריון. אולם המלצתנו לפנות לרופא הנשים שלך לבירור ראשוני ועצות להגברת הסיכוי להיכנס להריון. לגבי המחזור- הנקודה אינה ברורה לחלוטין. שוב, מומלץ ביקור ובדיקת רופא נשים.