דלג לתוכן

האם אספירין גורם לפריחה?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/10/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בן 61, נוטל באופן קבוע גלולת אספירין אחת ביום, בעקבות חשד לאירוע מוחי. התחלתי ליטול את התרופה לפני כשלושה חודשים. בשבועות האחרונים אני סובל מגירוי חזק בעור, מלווה בפריחה במקומות שבהם העור מגרד. הגירוי ישנו בכל הגוף. האם ידועה תופעת לוואי כזאת של אספירין?

תשובה:

כן, יכולה להיות פריחה כתוצאה משימוש באספירין.אם התופעה לא חולפת, אנא פנה לייעוץ רופא מטפל. ד"ר שירי אורי - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר איל יעקבי
ד"ר איל יעקבי אורתופדיה
ד"ר נדיה זבלוצקי
ד"ר נדיה זבלוצקי עור ומין
ד"ר מנחם שכטר
ד"ר מנחם שכטר גסטרואנטרולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו