דלג לתוכן

על נשירת שיער לאחר שימוש בגינרה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/11/2005
1 דקות קריאה

שאלה:

שאלתי היא עקרונית: האם אחרי נשירת שיער מאסיבית של 5 שנים ודלדול השיער על רקע PCO נטילת גלולות גינרה תשיב את השיער האבוד? האם עדיין יש סיכוי לצמיחה מחודשת של שיער עד כדי מצבו הטבעי והמלא, או ששערות שנשרו לא יכולות לשוב עוד?

תשובה:

לגבי השבת השיער האבוד, מומלץ שתראי רופא עור. אומנם פרוגסטרון ואסטרוגן יכולים לגרום להקרחה, אך תופעת לוואי זו היא יחסית נדירה. עדיף לשלול סיבות אחרות לפני שמחליטים שמדובר בגלולות. לא ניתן להשיב שיער שנשר, אך שיער יכול לצמוח מחדש בתנאי שאין בעיה בריאותית שמונעת את צמיחתו. בשלב זה מוטב שתתייעצי עם רופא עור.
רופאים בתחום
פרופ' אילן רון
פרופ' אילן רון אונקולוגיה
ד"ר זאב פלדברין
ד"ר זאב פלדברין אורתופדיה
פרופ' משה קוטלר
פרופ' משה קוטלר פסיכיאטריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו